top of page
Man met zijn hond

Home  >  Deelnemen  

Deelnemen als eigenaar

Waarom deelnemen?

Nierziekten komen zeer frequent voor bij onze gezelschapsdieren.  Met de Universitaire Nierkliniek voor Kat en Hond, of kortweg de Nierkliniek proberen wij in eerste instantie een optimale zorg te bieden voor uw huisdier met chronische nierziekte, en dit door ons te verplaatsen naar uw buurt.

 

Bovendien zetten wij in op vroege opsporing van chronische nierziekte en andere veel voorkomende aandoeningen door middel van een grondige medische screening van uw huisdier. Op deze manier kan tijdig een gepaste behandeling ingesteld worden, wat de levenskwaliteit en -verwachting van uw huisdier ten goede komt. 

 

Daarnaast zullen resultaten uit deze onderzoeken gebruikt worden in studies over chronische en andere nierziekten. Uw dier zal dus een essentiële bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek, met als doel om onze geliefde huisdieren in de toekomst beter te kunnen helpen. 

Kat Met Blauwe Ogen

Wat is uw voordeel als eigenaar?

U kan zich aan een gratis halfjaarlijkse complete gezondheidscheck verwachten. Met andere woorden, uw huisdier zal elke 6 maand gedurende 2 jaar grondig worden opgevolgd door ons mobiel team. Tijdens de consultatie wordt een uitgebreid lichamelijk onderzoek uitgevoerd (inclusief bloeddrukmeting), en een bloed- en urinestaal afgenomen. Bovendien gaat u naar huis met tal van gratis advies waar onze experts u met alle plezier over willen inlichten.

 

 

Welke dieren kunnen deelnemen?

  • Katten vanaf 5 jaar die reeds in het verleden met chronische nierziekte gediagnosticeerd zijn.

  • Gezonde katten vanaf 11 jaar.

  • Honden van alle leeftijden die reeds in het verleden met chronische nierziekte gediagnosticeerd zijn.

Praktisch?

Hebt u vragen of interesse om met uw huisdier deel te nemen aan de Nierkliniek? Klik hier om door te gaan naar het contactformulier om uw gegevens door te geven. Wij mailen u vervolgens terug om de organisatorische kant met u te bespreken. 

bottom of page